Ona je snová

Ona je snová

Anotace: ta co neexistuje....jen v představách a snech

Ona má přátele bez chyby,
ona má ty, co se nikdy nemýlí.
Ona má rodinu co se nikdy nehádá,
ona má tu kterou, až za hrob ráda má.
Ona má přítele, který ji miluje,
ona má toho, který koná, ne jen slibuje.
Ona má život v barvách růže,
ona je ta, která všechno může.
Ona je krásná, je dokonalá,
ona je jak princezna malá.
Ona je......
ONA JE SNOVÁ
Autor Adele, 30.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, MFNL
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí