Nechal jsem si projít hlavou

Nechal jsem si projít hlavou

Anotace: :(

Nechal jsem si projít hlavou
všechny svoje starosti
kulkou chladnou avšak dravou
co mě zbaví bolesti.

Chladný kov mě mrazil v ústech
lehce skřípal o zuby
život se bál, byl jak v poutech
všechno bylo na ruby.

Už je konec bolesti
už je konec utrpení
od života oprostí
jedno hlučné vystřelení.

Vyřeší to moje strasti?
Možná ano, možná ne
Otázky si musím klásti
proč je to tak svízelné?
Autor Ďábel sám, 31.10.2009
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, KockaEvropska, whiolet, isisleo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, tedy ST. Fakt dobrá.

05.11.2009 23:30:00 | KockaEvropska

Teda ta mě dostala, fakt dobrá..

04.11.2009 16:26:00 | whiolet

..snad nebude tak zle..

31.10.2009 18:50:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí