City

City

Anotace: .....jsou složité

Teplo tvého objetí
vyvolává dojetí,
křehké toky myšlenek
v hlavě,v zajetí,
v ulitě schovaná,
bezpečně ukrytá,
touha má nezkrotná,
veliká....divoká.

Oddat se?Nedat se?
Bojím se?Zklamání?
Nevěřím?
Hrůzu mi nahání!
Odkrytá,nahá a v ohrožení,
čekám v zajetí snění...
NA TEBE!!!
Autor LadyAnet, 31.10.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí