Bezedná tvář

Bezedná tvář

Anotace: ..

Sbírka: Stíny duše

Kéž bychom se mohli
ještě jednou na hvězdy
spolu podívat

Těch Kéž by je víc
ale nebudu ti o nich povídat

Žiješ svůj život
a ten je beze mě

Mě teď nezbývá nic jiného
než tvářit se bezedně
Autor Violette, 31.10.2009
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Pevya, Květka Š., enigman, Mbonita, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí