TOUHA

TOUHA

Anotace: O tom ,co bylo a už není....

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

To se tak někdy stává,
že žena sama líhá.
Když pak muž se objeví.
její tělo se touhou rozvlní.

Touha spaluje její tělo,
Ústa šeptají slůvka milá
muž se rozhlíží,
jestli by pivo nebylo.
Kam jsi ho zase dala?

Jas pohasne v očích jejích,
rty jsou sevřené v úzkou linku,
je to snad velký hřích,
přát si ještě prožít hezkou chvilku?

Žena zůstane sama opuštěna.
už ani neví,
kdy dotkla se ruka muže
jejího těla.
Dívá se z okna do dálky,
vzpomíná,jaké byly její líbánky...
Autor Bomejka, 31.10.2009
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mademoiselle secret, Linzerka, Květka Š., Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo,co naděláme,tak jenom
si zavzpomínáme...

31.10.2009 20:14:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí