ČEKÝ POKLAD

ČEKÝ POKLAD

Anotace: DŘIV ZEMĚDELSTVÍ BYLO JENIČKOU VE SVĚTĚ TED SE PODOBÁ RUSKÉ RULETĚ

ČESKÝ POKLAD
Zemědělci zaorávaj brambory,
jinde rozlévají mléko traktory!!
Pod cenou!!
prodává se jejich práce.
CHtěli by dostat do rukou ty
Zrádce!!
Neměli pro ně v EU zastání!!
Situace v ČESKU!!
JE K POSRÁNÍ!
Polaci už dováží k nám skot!!
V bruselu postavili plot!§
JE konec dobrých časů
v zemědělství!!
JDE přece o přátelství!!
-GESTO!!
BRZY!! zmizí ČESKO!!!
A sním i jeho vize!!
CO je proti EU!!
hospodářská krize.
Autor pepa čech, 31.10.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: jita.1965
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí