Volání do vzduchoprázdna

Volání do vzduchoprázdna

Anotace: Pravá láska? Pravé přátelství? Lidé hledající nekonečné štěstí...

Sbírka: Stíny duše

Pravý přítel
je tu vždycky i když je daleko
a kdyby vaše slzy viděl
sám za sebe
-že jim nezabránil-
by se styděl

(a já nikoho takového nemám)

Pravá láska
-proč jsem jej opustila-
asi mě miloval strašně moc
proč najevo to nedával
noc co noc
-a já naše životy rozpustila-

(a nyní už nikoho takového nemám)

Proč se cítím tolik osaměle?
Proč brečím - tak nedospěle?
Proč se mi srdce chvěje?

Už nevím kudy kam
cítím se jako lev co žije sám

Zoufalství na dně
Dívání na zpátek jak přetočený film v kině

Neumím žít bez přátel
neumím žít bez lásky

Teď jak by člověk hrách na stěny házel
jak krmil by oblázky

-žádná odezva-

Jen měkké ticho houbové
kolem lidé nechápající
-hlavy dubové-

Křičím uprostřed celého světa
volám o pomoc
a o vše co lidé smějí citem dát

-ale je po mě meta-
Autor Violette, 31.10.2009
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, J's .., Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí