Temný les

Temný les

Anotace: Za lesní dívkou...

Sbírka: Noční vítr

Na pěšině v temném lese,
dávej pozor, kam šlapeš.
Někdo tě sleduje?
Ne, to se ti jen zdá.
Nikdo tě za bundu netahá.
Stromy se nad tebou naklánějí,
stíny ti strach nahánějí.
Přátelská dívka se na tebe směje.
Utíká a ty za ní,
podoba se lani.
Ostružiny ti trhají kalhoty,
kořeny strhávají do nicoty,
dívka utíká, ty s ní.
Po pěšině v temném lese,
nic zlého nestane se,
když neuvěříš mámení,
tajemnému blouznění,
lesnímu znamení.
Ta zvláštní dívka utíká ti,
laňka štíhlá v temném lese,
už nikdy nestane se,
že ji někdy potkáš.
Stromy rozstoupily se,
nemáš odvahu podívat se zpátky,
na lesní čáry jsi krátký.
Autor Willou, 01.11.2009
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

citim nadech Erbena :)

01.11.2009 12:11:00 | Nergal

mně se to líbí... tajemný les a a krásná laň mizí mezi stromy, jako tvůj sen

01.11.2009 11:18:00 | Kapka

a helemese..
laňka
lesní
sranda
je sní :)

01.11.2009 10:31:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí