* ; * V žertu * ; *

* ; * V žertu * ; *

Anotace: * V práci občas "blbnem" *

;__;__;__;__;__;__;__;__;__;__;

__ * Občas kluci popichujou * _____

__ * Jsi už dědek starej *_____

__ * Oni ještě netuší * _____

__ * Že do hnízda si kálej * ___________

__ * Huba by Ti neupadla * _____

__ * V žertu říkám "zmetku" * _____

__ * Přijde doba budeš rád * _____

__ * Za dobrý, "v letech dědku" *_________

;__;__;__;__;__;__;__;__;__;__;
Autor Báček, 23.11.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=))) super ! já vtipný neumím :P

24.11.2005 17:19:00 | sköld

To je fakt jen popichování...Určitě si tě váží!

24.11.2005 09:10:00 | Krtica

Svatou pravdu máš někdo umře mladý a my jsme ještě tady.

23.11.2005 21:03:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí