Autobus

Autobus

Anotace: Když člověk jede autobusem

Když člověk jede autobusem,
stromy míjí.
Když člověk jede autobusem,
ve své hlavě sám občas utíká od všech lidí.
Když člověk jede autobusem,
nechce být sám.
Když člověk jede autobusem,
přímý pohled může být optický klam.
Když člověk jede autobusem,
v zimě,
to okénka se mlží.
Když člověk jede autobusem,
vyrovnaný s duší co neklidná je.
Když člověk jede autobusem,
chtěl by ruku uchopit.
Když člověk jede autobusem,
z minulé ruky,
to jen teplý dotek zbyl.
Když člověk jede autobusem,
snaží se svět pochopit.
Když člověk jede autobusem,
lidé další stále nastupují, jiní zase vystupují.
Když člověk jede autobusem,
cesta ubíhá.
Když člověk jede autobusem,
semtam ho něco do očí praští.
Když člověk jede autobusem,
sedí a nudí se,
to zrovna neví coby.
Když člověk jede autobusem,
úsměv na tváři má šťastný.
Když člověk jede autobusem,
brečí.
Když člověk jede autobusem,
nemůže se nabažit doteků své nové ruky.
Když člověk jede autobusem,
noční můry má.
Když člověk jede autobusem,
jede,
dokud nenabourá.
Autor Satr, 01.11.2009
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí