když si ostříhám nehty

když si ostříhám nehty

Anotace: ...

ticho, mlčím................
nad čím přemýšlím?
vše mě svrbí
štípe mě patro
spouští se mi rýma
chci ničit, zatínám zuby................
mohu psát jen dvěma prsty
ruce mám zaťaté v pěsti
v křeči
vše mě svrbí, potřebuju kýchat
spouští se mi rýma a štípe mě patro
pokouší se o mě něco
co nejde nazvat
tlačí mě lokty
chci ničit
ale píšu
Autor Jan D., 23.11.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, mě zrovna bodá v zádech, že bych na to téma taky něco písla? :-)

24.11.2005 09:32:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí