Proč

Proč

Anotace: Mám pocit, že jsem jiná. Je to jen zdání???

Proč v minulosti bloudím jako v lese
a nenacházím cestu zpět.
Neříkej, že čas je lékař skvělý,
že všechno zmizí s ním.
Mé dny jsou plné tajných přání,
odplulo vše čím jsem chtěla žít?
Ty o tom nemáš ani zdání,
vzal sis sebou veškerý můj cit.
Vlastní cíl znám,
ale cesta k němu schází.
Neříkej, že čas je lékař skvělý,
spíš zmrzačí a tak je lepší zmizet spolu s ním.
Běžet umím, ne však asi jako druzí přes kameny,louže,bodláčí,
mám pocit, že mám špatnou chůzi,
že jsem prostě jinačí.
Autor sarfek, 01.11.2009
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mír a poklid v duši.
Lásku všeobímající za lesy,
za drobné okamžiky štěstí
a dlaně milující...
srdce,jenž nestrádá:-)Zuzana

24.01.2010 22:49:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí