Moje rozpraskané půlnoční blues

Moje rozpraskané půlnoční blues

Anotace: ...

Dýchám
až ze dna svý duše
a pod nohama němá ulice
kroutí se jak dívka
která už nemá co
nabídnout
Do rtů se ještě
vpíjí obtisk
tvých bezútěšných
slov
je to melodie
noci
co uvnitř
rozpraskává
tu baladickou
a nekompromisní
touhu žít
pro ten jedinej
den
kdy v sobě prorostem
neskutečnou

opravdovostí
Autor Jasmin de Paris, 01.11.2009
Přečteno 241x
Tipy 11
Poslední tipující: Heda, enigman, labuť, Psavec, jedam, Květka Š., B.a.r.b.a.r, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí