interference

interference

Anotace: ...

Svět
není jediný možný

protože Svět
je interferencí světů jednotlivých já

a Věda
se svou objektivitou tak neosobní

si při popisu jeho
vždy vyláme zuby.

...

Naštěstí
lidé mají něco posvátného

něco, co nelze popsat
vzájemné skládání

s definičním oborem
přecpaným lidmi.
Autor Myrsky, 02.11.2009
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí