Dio cane

Dio cane

Anotace: .....

Zatímco venku
to bere na sněžení
pokouším se ukrást
Beethovenovi jeho oblíbenou
sépiovou kost
Šíleně vřeští
a zobákem klove tak silně
dokud mi nevytryskne
krůpěje krve
Tohle je opravdický boj
Dio cane
Možná bych mu měl
říct
že moje ruce jsou natolik
krátké
než aby respektovaly
naše cesty
Možná bych mu měl říct
o kousku pravdy
zabalený v celofánu
jako nějaký fet
jako něco
co se rozplyne
na mokrém jazyku
co jen zaprská
a zasyčí jako slza
na rozžhaveném plátu
každičkých

zad



***
Autor Who cares a lot, 02.11.2009
Přečteno 341x
Tipy 17
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Zefi, Lukáš Rymeš, zenge, hašlerka, labuť, Psavec, al-pacino, šuměnka, Prokešová, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beethoven neni špatný jméno

15.11.2009 21:43:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí