Tehdy

Tehdy

Anotace: Co dodat, opět bezesmyslu...

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Když ještě zpívali ptáci,
když ještě tráva rostla vzhůru,
když ještě žili vojáci,
a lidé se oblékali do mundúrů.

Když ještě jezdili koňská spřežení,
když ještě padali sněhové vločky,
když ještě bylo slyšet troubení,
a dívky dbaly na holé nožky.

To tenkrát se věřilo na zázraky,
to tenkrát byly zlaté časy.
To tenkrát byly lidové návyky,
to tenkrát byly i jiné rasy.

To tenkrát mluvilo se více jazyky,
to tenkrát lidé měli řasy.
To tenkrát jsme mohli cítit dotyky,
to tenkrát byla Země, asi...
Autor Němá, 02.11.2009
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí