Ničemu už nerozumím

Ničemu už nerozumím

Anotace: ...

Neznámá tvář,
co provází mě každým dnem,
zas se mi teď vysmívá.
Ten škodolibý úsměv
zasekl se v srdci.
Proč ona jen to ví??
To bolí..
"Zase to cítíš,
zase se trápíš,
je tady, ty to víš..."
-TICHO!!-
Ať mlčí aspoň...

Jak nekonečná touha
po nenaplnitelném..
Jak slib života
na smrtelné posteli..
Jak sever na jihu,
co východem chtěl být..
Tak zdá se mi,
však krutá, ne jen nesmyslná...
tak zbytečná..
..přetvářka..
Autor DNA, 02.11.2009
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: Margot z Valois, Elisha, carodejka, susana načeva, PANGÁSIUS, lexus, Petbab, Nergal, Boudicca
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přetvářka je maska zloby
usmívá se kope hroby
láskám citům přátelstvím
hlavně křehkým tajemstvím

02.01.2010 18:45:00 | Elisha

S přetvářkou se nedá žít.

01.01.2010 17:54:00 | carodejka

všichni nerozumí.. východiskem je úporné hledání.. autentické hledání

27.11.2009 08:25:00 | Petbab

pretvarka je odporna.. to mas pravdu..

03.11.2009 18:13:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí