Někde tam venku

Někde tam venku

Anotace: nezapomeňte mu dát tu dvacku i když víte na co jí potřebuje

Starý opuštěný dům.
Všude nepořádek.
Jedna zadýchaná room.
Na zemi jeden chlápek.

Slunce na nebe se vyhouplo,
pomaličku vstává
na chvíli se udělalo mdlo
asi moc nasává.

Nepije z nudy,
nepije po práci
jen zahřeje si údy
on už nic neztrácí.

Na průzkum města zajde,
jak pták je volný
doufá že na sídlišti něco najde
dneska má den smolný.

Dnešní den je jeho poslední,
přes noc velké mrazy
a ráno už teplej není
mrazy to jsou vrazy.
Autor Poetický Ďábel, 02.11.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí