Špatné ráno

Špatné ráno

Anotace: ...

Sbírka: Básně

Před všechny nové naděje
zaklapla se mi vrata
slz jen malé krůpěje
nového pocitu ztráta

Důsledky derou se na povrch
se smíchem šťastných dětí
rozřízněte mi mé čelo
a vyhažte z hlavy všechno smetí
neb již na krásu místo nezbylo

přes smích těchto tvorů
neslyším vlastní pláč
a vidím mé zbědované štěstí
kroutí se tam v ůmoru
pošlapané a špinavé na cestě leží
Autor Johan', 02.11.2009
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabrielle Taroka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí