Rodičům

Rodičům

Anotace: Jak v několika okamžicích dospěje člověk z malého dítěte

Milovaná maminko, milovaný tatínku,
mám na vás oba, nejednu hezkou vzpomínku.
Proč však náhle je všechno temné a smutné?
Pro mě v tuto chvíli je rodinné štěstí víc, než nutné!
Už nemám dost sil, řešit problémy v rodině,
chci být zase malá a přemýšlet s kým si hrát jedině.
To už však nejde vrátit,
a já již nemohu zíkat, nýbrž jen ztratit.
Ať při mě prosím, Pán náš stojí,
ať vezme si k sobě duši moji...
Autor Anches, 03.11.2009
Přečteno 575x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí