Mesačná..

Mesačná..

Anotace: .. idyla

Sám som tam ležal v prachu, sníval
o všetkom možnom, s Lunou splýval
čakal na Zem, až sa objaví
nad obzorom, svet popolavý

nachvíľu skrásnie, kým sa gúľa
ponad hlavu mi zemeguľa
stamodtiaľ visí, zo zenitu
(naozaj som tam, ako vy tu)

len čo zrazu idylku zrušil
malý impakt, som nevytušil
kam dopadnúť za cieľ si vybral
stred môjho srdca kráter vyrval

či z tmy a či zo samej Zeme
trafil ma, teraz vo mne drieme
meteorit - cit, srdce horí
vieš ako skončí táto story?..
Autor Petbab, 03.11.2009
Přečteno 284x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, padající do neznáma, Kars, Stepbystep, hašlerka, labuť, Psavec, Markéta Hl., enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo ví?! Líbí...*:)

14.10.2010 08:38:00 | PIPSQUEAK

Táta neví, tápe, čeká,
jaké story přinese řeka
ST

05.11.2009 07:52:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí