ZLÝ SEN

ZLÝ SEN

Anotace: Co se může zdát?

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

ZLÝ SEN

Ocitla jsem se na poušti
úplně sama,
slunce mě vysouší,
přitom je mi zima,

Co se to jen mohlo stát?
A slunce pálí a pálí,
ve stínu chtěla bych chvíli stát
vodu jsem viděla jen z dáli.

Padám na zem
umořená vedrem a žízní,
třesu se chladem,
horečka mě trýzní

Na radu doktora
dali mi léky,
horečka ustala
a zlý sen taky.
Autor Bomejka, 03.11.2009
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,my bychom se měli
kdyby léky na všechno už byly...

03.11.2009 21:22:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí