Louka

Louka

Anotace: Louka a hlad a jestli mne má vůbec rád.

Stojím na louce mezi kopretinami, vonní to tady rosou a mě bere spaní.
Je chladno a měsíc na mne svítí, dívám se na hvězdy a přemýšlím o svém žití.
Koukám se na ně a při tom ony koukají na mne.
Svtítí tak jasně a tak vzdáleně cítím se nádherně a zasněně.
Lehnu si do trávy a nechám si něco zdát, probudí mě slunce a já budu mít hlad to se opravdu nemůže stát.
Slyším vítr a při tom je tak ticho, trochu mne z toho rozbolelo břicho.
Padá hvězda, mám si něco přát? Vyplní se mi to snad?
Zavírám oči a jdu spát, budu myslet na to jestli on mne má rád.
Autor ALFA-SELA, 03.11.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí