Miluji tě

Miluji tě

Anotace: setkání.. pálím svíčku a rozjímám a jako vždy v jiný den.. toho se asi nikdy nezbavím..ale pro nás, potichu to smysl má.. a já to vím

Když jsem tě naposledy viděla
ležel jsi na posteli

schoulený
a já měla pocit
že něco z tebe
chybí

Pootevřená ústa
bledou pokožku

Zavřené oči
abys neviděl

slzy

Držím tě za ruku
a říkám

životu

"Jdi.."

( takhle ne, pro mou samotu, ne )

" Jdi", šeptám potichu

( nikdy jsem nevyslovila větu, bolestivější)

Vezmu tě za ruku
a políbím
tu nahotu

lásky

naší

Tisknu se k tobě déle než obvykle
a šeptám nezvykle

nahlas

"miluji tě"

Tolik let a já vždy jindy
než se má
slavím ten svátek

vyběhla jsem na kopec
zavřela oči
roztáhla ruce

a zakřičela
do prázdna

" Tati!"

choulím se v koutě
a v ruce pár
fotek s tebou


" Vím, já vím, anděli"

a od srdce
se
usměji


.......
Autor zelená víla, 03.11.2009
Přečteno 289x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, yourqueen, P.P.S., Juraj Hrom, Bíša, kroužek, labuť, Štěpina G, Tacca, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné verše v krásné vzpomínce...

04.11.2009 07:12:00 | labuť

Krásné!

03.11.2009 23:01:00 | Psavec

st za sílu výpovědi...krásné!

03.11.2009 21:36:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí