Prosba generaci

Prosba generaci

Anotace: ...myšlenka, možná heslo...

Vy mladí, pyšní a bouřící,
chtíc nechtíc nesete štafetu,
nenechte uvadnout kvetoucí,
zkuste předat svých snů paletu.

Zanechte už, prosím, zlost a zášť,
břemeno Světa již smutné je dosti,
vstaňte a svlečte odkazů plášť,
s hlavou vzhůru vstříc budoucnosti.
Autor Tomíno..., 03.11.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, Maro Deives
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, těší mě, že se ti zalíbila...

25.01.2010 00:39:00 | Tomíno...

Dobrá myšlenka..

23.01.2010 23:35:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí