Sám

Sám

Anotace: myslím na Tebe proč to skrývám ?

9.1.2000

Sám

Každý holku má
jenom já
se cítím sám
docela sám

čím více
kluk holek má
tím více
dělá frajera
a potom se diví sám
že žádnou holku nepotká

celou dobu
se cítím sám
i když spoustu
přítelkyň mám
ale žádná mně
tolik neláká
a když ano
tak to tajně skrývám

snad najdu si
holku sám
a známých služeb
nebude potřeba dál
snad jednou
štěstí budu mít
a tím i
spánek poklidný
Autor JarekBrnoCz, 04.11.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě jo..:o)

04.11.2009 07:26:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí