Prameny havraní

Prameny havraní

Anotace: ve Zbrojnici při pár pohledech a při tichu

Pro pár havraních perutí
pro pár lidských slz
pro pár očí,
co donutí
nehledět jen skrz.

Skrz prtsy
a
skrz horké dlaně
skrz soudy dřívější
chladně
shora na ně.

Pro pár havraních pramenů
pro pár známých gest
pro pár ledových krůpějí,
že nespočet je cest.

A nejen ti,
co uspějí,
mají stále kam se vést.
Autor klaris.mertlice, 04.11.2009
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, Sweet KiWi, Clarissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí