Aprílový podzim

Aprílový podzim

Anotace: ---

Chvíli slunce zemi hřeje,
chvíli na ni padá sníh.
To si s námi podzim hraje,
z výšin slyším lítý smích...

Co si mám vzít na sebe,
kožich nebo sukni?
Počasí se zbláznilo,
teď zas déšť za okny smutní...

Snad se podzim vzpamatuje
a konečně si rozmyslí,
proč mi takhle ničí zdraví
a nutí skládat nesmysly...
Autor tmavovlaska93, 04.11.2009
Přečteno 195x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, harmony, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí