Můj svět

Můj svět

Anotace: Za všechno může čaj....

Unikám do říše snů,
kde věci jiný obraz mají,
ztrácí nudnost všedních dnů,
zde však tak plné se zdají

unikám všem těm úzkostem,
kde, co kdy, proč a jak,
jsem v dokonalosti prosté,
neujede tu vlak

volám a křičím do prázdna,
ale vrací se zpět,
můj výkřik do nekonečna,
jak krásný je můj svět

nechci ho opustit,
já realitě unikám,
vím že tady chci žít,
bohužel velkou smůlu mám
Autor Sllunce, 04.11.2009
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na vysněném obláčku je vždycky dobře, to my snílci důvěrně známe, horší jsou pak ty pády z nebes dolů...;)

05.11.2009 08:01:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí