Nádražní prostory

Nádražní prostory

Anotace: to se takhle na nádraží, líbali dva milenci asi půl hodiny, pak se chytli za ruce, a hrdě v objetí odešli...

Uprosřet lidský trápení,
jen všechno stihnout v čas.
Porce duší a znavení,
podávat po kilech každému z nás.

Nádražní prostory v pozdní hodinu,
tváří se nebezpečně,
potkáváš lidskou spodinu,
a cítíš se méněcenně.

A najednou dvě hrdličky,
jako když lítají v šeru,
v kuse se líbají,
až není tomu věru.

Ve špinavých srdcích,
každý se trochu zastyděl,
ne pro vášeň v milencích,
ale pro to co v sobě nenašel.

Nevnímej nic co mělo by tě znát
a nepopadnout své tělo,
je horší než jsi lhát,
horší než vnímat to šero.

Stíháš všem krásným bludům,
co prošlo kolem tebe,
a hrdličky zazpívaj všem sloupům,
co opřeli se o ně.

Vzpomeneš si jak taky,
bývala jsi hrdličkou,
otřep se, ještě stihnout vlaky,
než zase ti ujedou.
Autor ta co bývala Andělem, 04.11.2009
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: fuu, Darkkitty, Severka, Bíša, Paulín
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...co v sobě nenašel... jo no. chápu

04.11.2009 22:05:00 | Trdlo

Na nádraží to může být romantický.
Jak při loučení před dalekou cestou.
Pěkně jsi ten příběh povyprávěla.

04.11.2009 20:35:00 | Paulín

moc pěkná báseň ST.

04.11.2009 18:45:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí