Školní hrátky

Školní hrátky

Pro malování propiskou
neznám žádných mezí.
Čára, znak i s popiskou,
v tom fantazie vězí.

V sešitě jsou obrázky,
zvířátka i města.
Nemaluji je z lásky.
Z toho už není cesta.

Učitelé budou se
cítit jako v lihu,
když místo bločku na úkoly
spatří obrázkovou knihu.

A to byla matika,
jen počkejte na chov koní.
Další část od této knihy
vyjde ihned po ní.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 04.11.2009
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné školní hrátky ST.

05.11.2009 16:47:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí