Doufám...

Doufám...

Anotace: ...je...

Jsem nedopalkem v popelníku,
Jsem slzou, když nebe pláče,
Jsem jehlou v jehelníku,
Jsem hlava v davu kráče.
Jsem litr v nitru moře,
Jsem na poušti zrnkem,
Jsem na pohřbu hoře,
Jsem v kavárně hrnkem.
Jsem dechem ve vichřici,
Jsem v ementálu díra,
Jsem levým po pravici
a svatým, co opustila víra.
Jsem kamínkem ve skalách,
Jsem stéblem na louce,
Jsem tónem v operách,
Jsem krokem u tance.
Jsem v lese kapkou rosy,
Jsem domem v plánku města,
Jsem klasem, jež sedlák kosí,
Jsem na turistické mapě cesta.
Byl jsem, jsem a doufám, že budu…
Autor Tomíno..., 04.11.2009
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Jedůfka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se mi moooc líbí, opravdu krásná, čumáku :-*

04.11.2009 21:35:00 | Jedůfka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí