Tajemství

Tajemství

Anotace: Starší...(28.11.2003)

Proč mění se roční období,
snad Bůh nás jen zkouší,
když sluncem nebe ozdobí,
když venku vedro se souší.

Proč mění se člověčí nátura,
snad člověk člověka zkouší,
proč mění se doba i kultura,
proč smrt si stále zuby brouší.

Proč mění se naše sny a přání,
snad jen sami sebe zkoušíme,
proč čeká nás jen samé klání,
proč stále dokola jen toužíme!
Autor zaba.zuzla, 04.11.2009
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: poetická ilona, Quigleika, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí