Dospěle dětští puberťáci

Dospěle dětští puberťáci

Jsme teoreticky dospělí
a proto díváme se
na animovaný filmy
aby ostatní věděli
že blázníme jako děti
ale líbáme se
jako milenci v objetí vášně
Paradoxně
taju pod tvýma studenýma rukama
a z výlohy se dívá
falešná Mona Lisa
co netváří se vesele ani vážně
Nesrovnávám tě
s jinýma klukama
protože nejlépe hladíš mé ruce
a kolem jede starý muž
na rezavém kole
nejspíš z práce
V králíkárnách - panelácích
stovky životních příběhů
sem tam světlo sem tam tma
vedle tvé rychlé chůze
se zakymácím
a smějeme se jako
naprostý puberťáci dva
Autor Lioness, 05.11.2009
Přečteno 341x
Tipy 20
Poslední tipující: labuť, Mbonita, hašlerka, Psavec, CORONATION, Fenceless, enigman, harmony, Květka Š., 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uchovat si dětskou duši, je strašně důležité, jinak budeme brzy staří...Já dodnes miluju pohádky... :o)

06.11.2009 07:07:00 | labuť

Nad tím jsem se taky zamýšlel. A za moje názory (co zase bude učitelka číst, jako nejlepší sloh) mě ubijou spolužáci čepicema. Každopádně zajímavý náhled. ;)
Nezapomeň, že jsme dospělí, když přiznáme, že si umíme hrát...

05.11.2009 12:37:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí