OBYČEJNÝ LETNÍ DEN

OBYČEJNÝ LETNÍ DEN

Anotace: Co se může stát......

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

NORMÁLNÍ LETNÍ DEN

byl normální letní den,
ptáci zpívali,
slunce dralo se pomalu ven.

Za ranního úsvitu,
vykladla jsem se tiše ven.
Vzala jsem si Babetu,
že projedu se jen.

Za město jsem dojela,
daleko do polí,
uviděla jsem koně,
jak bez jezdce uhání.

Našla jsem ho kousek dál
ležet bez hnutí,
snad polibek ,co mu dám,
ho k životu navrátí.

Políbila jsem ho na rty rudé,
k životu se probudil,
zdá se ,že svatba bude,
obyčejný letní den
nám štěstí posvětil.
Autor Bomejka, 05.11.2009
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, hašlerka, CORONATION, harmony, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá.

05.11.2009 15:34:00 | Psavec

..a pak že zázraky se nedějí...moc hezké!

05.11.2009 15:14:00 | hašlerka

pěkná ST.

05.11.2009 10:16:00 | harmony

A tím ten letní den
zas tak obyčejný nebyl...

05.11.2009 09:53:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí