Otevřená tma

Otevřená tma

Anotace: "Ve tmě se ústa nestydí říkat si krásné věci když si dva do očí nevidí ústa se najdou přeci"

Sbírka: Zhaslé noci

-Only when it's-
-the dark sky-
-People needn't-
-before each other shy-

Tma ukazuje pravdu
nadzvedává sukni
všem prosícím milencům
zakazuje hanbu
otevírá lůno
láskyplným pletencům

Tma se nepřátelí
se studem a ostychem
často se však převtělí
k vášním a touhám
k tomu co chcem

Za noci lidem
není pomoci
nebojí se flirtování
krásných řečí
ba ani objetí nebo pusy
nemají strach z milování

někteří i ve dne to pak zkusí

-Jenom když je-
-tmavé nebe-
-lidé se nemusí-
-sami před sebou stydět-
Autor Lioness, 05.11.2009
Přečteno 373x
Tipy 18
Poslední tipující: slečna.závist, Larey, labuť, enigman, mademoiselle secret, Matty09, Psavec, hašlerka, Květka Š., CORONATION, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný! ST! ;)

18.11.2009 11:23:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí