Souzení

Souzení

Anotace: ....

Řetězec štěstěny přetrhán,
osten svědomí bodá,
proces pokání dokonán.
Anděl i křídla prodá.

Bezbožná víra,
… sebetrýznění …
dochází síla …
Jsme souzení!

Z vyšších sfér řečníci
pronáší ortely.
My jsme ti hříšníci,
co poddat se nechtěli!
Autor Fačo, 05.11.2009
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí