Básníkem

Básníkem

Anotace: Takové hloupoučké naivní zamyšlení...

Básníkem výkřiku
není mi veselo
tvářím se při křiku
stejně jak kyselo

Básníkem temnoty
opět musím být
v duši mé žebroty
nechci přád mít.

Básníkem samoty
není mi moc fajn
mám z toho teploty
jsem Ábel a Kain

Básníkem zločinu
to je jedna strana
přistižená při činu
jako černá vrána.

Básníkem mimo svět
jenom tak pro sebe
zvadlý a shnilý květen až půjdu do nebe.

27.10.09
Autor Grizzzelda, 05.11.2009
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Alien.v.v.s., jedam, Elisha, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké zamyšlení :)

24.11.2009 16:53:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí