cesta...........

cesta...........

Anotace: prostě sem chtěl něco napsat tak sem básnil o cestě do obchodu. příjemnou počtenou :)

Nejdřív šum, tunelem dolů
Pak do chladu a zimy
Co kralují venku spolu.

Chvíli po zemi ke hvězdám jít,
A v minutě na asfaltu pás narazit.
Světla jsou nad hlavou i na zemi

Když otevřou se dveře hned teplo cítím,
Tolik lidí, tolik věcí,
Mezi ně sám samotný snadno se smísím.

Po směně opustím věcí svět,
A po bílé cestě jdu domů zpět.
Co víc o zimním nákupu měl bych vyprávět?

Snad to, že hudba mi v uších zní,
A ikdyž je zima já miluji padlý sníh.
Já děkuji a přijďte zas,
Řekne prodavač a zhasne světla jas.
Autor svištící vítr, 24.11.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vida i o cestě na nákup se dá pěkně vyprávět.

25.11.2005 08:11:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí