Nevzdávat a chtít

Nevzdávat a chtít

Anotace: (5.11.2009) nějak se mi v Brně začínají střídat nálady... včera "deprese", dneska "mánie"... :-D

nevzdávat a chtít
sny největší si vyplnit
i když brodí se někde v mlze
vidět je velmi stroze
směrem ke mě blíž
jít

včera snad nejhorší
nálada půlroční
zvrátila se k kráse dnes
v duši kvete jenom vřes
v okolí cítit
síra jest

sodnodraselné živce
podnik a podnikání
napomáhají křehce
k mému milování
sebe sama

skvělá dnešní nálada
kde se tady vzala?

tu nejspíš v hrníčku ukrytou
z Ikei jsem si přivezla... :-D
Autor B.a.r.b.a.r, 05.11.2009
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, WhiteSkull, Lioness, kucky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí