Sen

Sen

Anotace: Měl jsem dnes sen, takový jak píšu níže, je to pohled do budoucna či pouhý výmysl mojí mysli.

Chvilku jsem s tebou,
zase jsem tě mohl mít rád.
Tvým kamarádům výchovnou radu dám.
Náhle s tvojí mamkou hledám metro stanice Vysočanská.

Blesk, na mexicko - americké hranici,
kde stoletý je prales.
Ukazuji občanku, zdravotní kartu a ISIC.
Celník tvrdí very well jeďte dál.

Na poli u potoka velký Otesánek lásku ti dává,
pro tebe dělá, co chceš,
s nepřáteli zamává.
Lidé se ho bojí,
až mu jeho kmen na půl rozštípnou,
jeho láska mu suchou kytici do mrtvé ruky dává.

To už ale stojím na hoře vysoké,
pod velkým stromem petrolejky do země dávám,
představa že po večerech na cestu nám svítí.
Jedna dívka se na mě dívá,
polibek na ústa mi dává.

Sklouznu se dolů,
černí muži pouta mi dávaj.
Na úřadovně STB do očí mi nadávaj.
Zničil jste petrolejkami budovu,
za to vás obviníme.
Víte co to dalo práce,
než ji postavíme?
Autor Hantec, 05.11.2009
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí