M

M

Anotace: je to jen a jen Michalovi:)

Slyším hlasy ticha,
vidím ocel snů,
sudý počet licha,
sladkost hořkých dnů.

Cítím rytmus krásy,
hladím drsný led..
s ARCHANDĚLEM SPÁSY
snídám slaný med..

Vidím tikot hodin,
cítím rozkaz vod,
znám samotu rodin,
zvuk odlitých not.

Slyším svět zítřka,
zavítám nebe..
..blankytná dvířka..
..UŽ CHCI JEN TEBE..
Autor gaginas, 19.06.2004
Přečteno 955x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tohle je fakt dost dobré....ty antiteze...jsou unikátní...

20.01.2008 11:31:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí