Svět

Svět

Anotace: Hmm

Svět už dávno tváře ztratil
proč
on bojovat už nechce.
Mnoho věcí on už zhatil.
proč
to věru neříká se lechce.
je to svět je veliký on je živý a zároveň neživý
On se nám lidem trochu protivý
je skvělí zároveň tvář dnes ztratil.
Možná zároveň nám život vrátil.
Je to se svět co je to svět?
je stvořen námi. Lepší ho je, sem tam nevidět.
Autor snupicek, 06.11.2009
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Monthy Tamah, Psavec, Mbonita, labuť, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co naděláš, sami si ho vytváříme.

06.11.2009 10:16:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí