TAK TO ZAČÍNÁ

TAK TO ZAČÍNÁ

Anotace: Všechno je jednou poprvé.....

Sbírka: Něco ze života

TAK TO ZAČÍNÁ

Začíná to někde v partě,
v garáži či podchodě,
"nalejte mi jednu rundu,
ať jsem pěkně v náladě."

"Brrr,to má teda sílu
ať nikdo nic nevidí.
Nalejte mi ještě jednu
vždyť je to jen pro lidi."

Scházejí se každý den,
frťan už je přece málo.
"Dej sem flašku,ať se napijem"
možná víc než je zdrávo.

Tak to stále pokračuje,
spotřeba stále stoupá,
peněženka prázdná už je,
tak je čeká banka.

"Tak tam v noci vyrazíme"
Něco si tam půjčí.
Náhle je tu policie,
na záchytce zkončí.
Autor Bomejka, 06.11.2009
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí