dcerky mé

dcerky mé

Anotace: ???

5.11.2009 04:50

dcerky mé

v pokoji jsem
u stolu sedím
do monitoru
počítače hledím
z vedlejšího
pokoje křik slyším
jak si naše děti hrají
a mezi sebou
se pošťuchují

příjemný to pocit
plný štěstí
našich ratolestí
jež se baví
a s hračky si hrají
nám samím
připomínajíc
jací jsme byli malí

hrdý jsem
na své dvě
krásné dcery
které mám
před očima mi mizí
jak rostou

vzpomínám
když v porodnici
jsem byl
držel je v náručí

teď jen vnímám
jak život utíká
a jednou mi zmizí
z dětských let
vyrostou
a krásné dívky
z nich budou

sním

dcerky mé
si hrajou
nevnímajíc
jak moc
je mám rád
Autor JarekBrnoCz, 06.11.2009
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Tacca, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milují Tě a dělají Ti radost ze které pijeme.

11.11.2009 16:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí