Vymyté diety

Vymyté diety

Anotace: ..

Vždycky je co zlepšovat
říká jedno přísloví
a já už nevím co dělat dříve
kam kalorie směřovat
kdy na jídlo je vhodná chvíle

Mám tak pět kilo navíc
ksichtík ujde
zadek neřeš
boky zkoumajíc
nějak to půjde

Už mě unavují moderní vychrtliny
nejsem sice obézní
mám BMI průměrné
ale kam choděj na ty ko**tiny

Že máme mít
padesát kilo plus postel
omdlívat hlady
o Miss postavě snít
nepomůže Bůh ni kostel

Sami si držte ty přihlouplé linie
hlídejte čas jídla
kalorie

..a mozek vám to vymyje!
Autor Lioness, 06.11.2009
Přečteno 261x
Tipy 21
Poslední tipující: Vlk v rouše, Bíša, Psavec, Flamy, CORONATION, labuť, KockaEvropska, hašlerka, enigman, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedělej si starosti,
maso nechej na kosti.
ST.

06.11.2009 11:40:00 | KockaEvropska

Lepší je kapku při těle
než jenom kost a kůže,
to mužskej nemá co pohladit...

06.11.2009 10:32:00 | Květka Š.

Máš recht,
rači více,
nežli méně,
vyhoří hubená svíce
a pak ženská bez pr...e,
je jak týden bez neděle
ST

06.11.2009 10:15:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí