Vymytost č.ll

Vymytost č.ll

Anotace: ..

Chtěla bych mít štíhlý pas
oči jako pomněnky
krásný lesklý vlas

Zahnat všechny myšlenky
na zdravou stravu
na pevná prsa číslo dvě

Copak trojky nejsou v právu
A pět kilo navíc
nebourá snad svět

Je mi z toho nanic
že nejsem dokonalá
pro žádného
že má krása neskonalá
nemá na Miss zaděláno

Plochý Twiggy
si strčte někam
radši před čokoládou smekám

A mějte nás radi
takové jaké jsme
nebo se jděte
zakopat do země
Autor Lioness, 06.11.2009
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Matty09, Flamy, CORONATION, labuť, enigman, Květka Š., Stoneman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlasuji pro trojky.

06.11.2009 17:58:00 | Psavec

já taky radši čokoládu a trojky...

06.11.2009 10:08:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí