Pravý přítel

Pravý přítel

Anotace: ...nikdy nezradí

Vše co v srdci nosím, ukryté uvnitř sebe mám, nikdy nevyjde na povrch, co právě prožívám.
Jen pravý přítel mě zná, ví co můj úsměv opravdu znamená. Ví kdy značí radost a kdy pláč, on jediný ví, jak to správně rozpoznat.
Ví kdy mě má obejmout, jaká použít slova, ví kam mě vzít, abych smála se znova.
Vyléčí, když mě něco bolí, má totiž lék na cokoli.
Přichází v pravý čas, ať je teplo nebo mráz, ať leje nebo slunko paří, nikdy neodmítne dostat mě z nesnází.
Nikdy nenechá mě samotnou utápět se v žalu, klečet na kolenou, ztratit se v davu.
Je tu pro mě, i když se sám cítí nešťastný, i když se trápí a držel by se v ústraní.
Je stále se mnou, nikdo a nic ho nenahradí, jen tohle dokážou opravdoví kamarádi.
Autor LuLuS, 06.11.2009
Přečteno 764x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, Corax, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no to je přátelství..

09.11.2009 15:06:00 | zelená víla

je to krásné...přesto nikomu nevěřím,proč?...protože nevěřím ani sama sobě,člověk to zjistí až tehdy,když přijde zkouška,pak pochopíš...

06.11.2009 15:20:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí