Sama v novém světě...

Sama v novém světě...

Anotace: (6.11.2009) stýskání... zmatené...

jak se přežít dá
v novém světě
osamocena?

chybí mi
rodina
kamarádi
bicí
kapela
zkoušky
moje vlastní postel

už i ten stereotyp posledních několika let
mi chybí

někdy mám chuť se prostě zabalit
a jet domů
a tam už zůstat
napořád
s vámi všemi...

ale nevzdám to
pokusím se zkrátka dokončit školu
a pak se za vámi vrátím
a vynahradím vám všechen ten čas
co jsem TADY
a ne TAM
DOMA...
:-(
Autor B.a.r.b.a.r, 06.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, kucky, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=(

06.11.2009 18:17:00 | kucky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí