Vím víc než sen

Vím víc než sen

Anotace: ...

Vím víc než dost,
že minulost
je k chvílím temným klíč

ty sám jsi řek´,
že padělek
je růže bez trní

pak sám jsi hryz
svůj vlastní ret,
jak zářný hmyz
když hledá svět,
kde noc je den
a den je dar,
kdy vyjeden
je můj talíř...

Vím víc než dost,
že vrtichvost
je noční temný sen

ty sám se styď
a pole kliď,
že jsi jen krásná lež...


/ještě tu chvíli lež
můj sne.../
Autor voedor, 06.11.2009
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Mbonita, harmony, kikis, Severka, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale už jen chvíli...

09.11.2009 12:41:00 | enigman

Baví mě hra se slovy

06.11.2009 20:03:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí